magyar | english | deutsch

Küldetés

Egy új korszak, a mobil eszközök korszaka kezdetén vagyunk. Ma már technikailag könnyedén megoldható az, hogy zsebünkben hordjuk cégünk teljes körű ügyféladatbázisát, két telefon összeérintésével pénzt utalhatunk egymásnak, bárhol, bármikor élő videó közvetítést adhatunk az interneten egy eseményről, megnézhetjük, hogy tartózkodási helyünk környékén milyen üzleti, szórakozási, vagy egyéb lehetőségek kínálkoznak. És ezek csak példák voltak.

Ma még úgy érezzük, a mobil platformokra építhető üzleti modelleknek, szolgáltatásoknak csak a fantázia szabhat határt. Ez nem marad így mindörökké. Az ötletek előbb-utóbb megvalósulnak, a valóban újdonságnak számító ötletek köre így idővel egyre szűkül. Aki még ma lép, első lehet egy olyan piacon, ami még ezekben a nehéz időkben is növekszik. Aki holnap lép, az már csak követő lehet.

Ha Önnek van mobil platformra ötlete, azt mi megvalósítjuk. Hisszük, hogy technológiai tudásunkkal, tapasztalatunkkal és a technika iránti elkötelezettségünkkel a mobil fejlesztések bármely területén megrendelőink számára sikert hozó fejlesztéseket tudunk véghezvinni, tanácsainkkal funkcionális és felhasználói szempontból hozzá tudunk tenni az alapötlet értékéhez, igény esetén segíteni tudunk a bevezetésben és az elterjesztésben.

Hogy mit kínálunk Önnek a pénzéért? Sikert. Mert a mi sikerünk az Ön sikere, és az Ön sikere a mi sikerünk.

pwd by wp