magyar | english | deutsch

Bor, mámor …Bénye fesztivál

A Bor, mámor …Bénye az azonos nevű fesztiválhoz készült dedikált alkalmazás, melynek célja a rendezvényről fellelhető információk (programok, szervezők, elérhetőségek) elérhetővé tétele rendezett formában. Folyamatos internetkapcsolat nem szükséges a használathoz.

Neve: Bor, mámor …Bénye
Jellege: Entertainment
iTunes letöltés

A fesztivál fülön található meg a fesztivál rövid leírása, ismertetője, összefoglalója a szervezők elérhetőségeivel, megközelíthetőséggel együtt. A leírások magyar és angol nyelven érhetőek el, a nyelvek között a jobb felső sarokban található gomb segítségével lehet választani.

A térkép fülön megtekinthető a fesztivál területének sematikus térképe. Az egyes helyszíneket piros nyilak jelzik, ezeket megnyomva az adott címen található programok listája jelenik meg. A térkép szokott módon nagyítható-kicsinyíthető. Nem csak a térképen magán, hanem a felső címsor segítségével is lehet navigálni az egyes helyszínek között, balra-jobbra görgetéssel – ilyenkor a térkép követi a címsor aktuális helyszínét. A címsor érintésével kapcsolható be/ki az adott helyszínen megrendezésre kerülő programok listája. Egy adott programot kiválasztva annak részletes információi tekinthetőek meg.
Szűrés: A jobb oldalt található szűrő segítségével a megjelenítésre kerülő programok/helyszínek listája szűkíthető típus szerint: borászat, szálláshely, kézműves, gasztro avagy zenei – könnyedén összeállítható például egy olyan kombináció, hogy csak a borászatok és a zenei programok jelenjenek meg a térképen.

A programok fülön a programok, rendezvények, helyszínek listája tekinthető meg, kategória szerinti bontásban. A térképhez hasonlóan itt is a szűrő segítségével lehet beállítani a megtekinteni kívánt elemek körét.
Szintén megtekinthetőek a tavalyi, 2009-es fesztiválról találhatóak írt beszámolók (csak magyar nyelven), illetve a fesztiválon készült képek és videó.

pwd by wp