magyar | english | deutsch

Color Puzzle 3d (új)

Új verzió készült a ColorPuzzle3D nevű, háromdimenziós színkirakó stílusú játékunkból. A képernyőn egy kocka – vagy egy kocka-szerű képződmény – látható a megfelelő számú oldallal, minden egyes oldalon négy különböző – vagy akár egyező színnel.

Neve: ColorPuzzle 3D
Jellege: Puzzle game
iTunes elérhetőség

A ColorPuzzle3D egy háromdimenziós színkirakó stílusú játék. A képernyőn egy kocka – vagy egy kocka-szerű képződmény – látható a megfelelő számú oldallal, minden egyes oldalon négy különböző – vagy akár egyező színnel. A játék végigvivéséhez az alakzat megfelelő oldalait kell egymás mellé helyezni úgy, hogy a színek minden egyes oldalon egyezzenek.

Két lap minden további nélkül megcserélhető egymással a „húzd és vidd” módszer segítségével, kivéve a rögzítettek – ezekről később esik szó. Bármely lap – kivéve a rögzítettek – forgatható, dupla érintés segítségével.

Bármely lap rögzíthető. A rögzítés azt jelenti, hogy a kérdéses lap „véletlenül” nem mozdítható meg többé. A rögzítéshez le kell nyomni a kérdéses lapot és nem kevesebb, mint egy másodpercig úgy tartani. A rögzítés feloldása hasonlóan történik.

A segítség használatával néhány lapka egyáltalán nem lesz mozdítható – ezek véglegesen rögzítettek, a megfelelő helyen vannak. Ezek a rögzített lapok felhasználhatóak kiindulási pontként a kirakás során.

Minél nagyobb az alakzat, annál nehezebb kirakni – sikeresen a helyére vinni minden színt egy 3X3 méretű formációban igazi kihívás lehet, hosszú játékidővel, még ha néhány lap rögzítve is van.

A ColorPuzzle3D az Agon eredménytábla-kezelő rendszerét használja. A játék sikeres befejezése után az eredmények feltölthetőek a szerverre.

Bemutató videó a játék menetéről:

Kategória: Hírek,iPhone & iPod,Technológia — Címkék , ,

pwd by wp