magyar | english | deutsch

Mindmegette

2009 decemberében kerestük meg az Axel Springer Magyarország Kft-t, hogy válasszuk ki közösen az egyik webes megjelenésüket, majd készitsünk rá egy iPhone-os WebApp-ot. Ez a választás végülis a Mindmegette.hu lett.

Neve: Mindmegette
Jellege: LifeStyle
iTunes elérhetőség

Receptkereső
Az oldal tetején megjelenő kereső mezőre kattintva tetszőlegesen, a Mindmegette.hu több ezer receptje közül lehet keresni. Egyszerre maximum 20 recept jelenik meg, de lapozgatva az összes találat megjeleníthető.
A listában megtalálható a recept neve, árkategóriája (1-től 4-ig, minél több a pénzérme, annál költségesebb a recept), illetve az elkészítési ideje. A receptek listája le- és felgörgethető, egy adott recept kiválasztása után megtekinthető a recept hozzávalói illetve tényleges elkészítési módja.
Alapértelmezésben a Mindmegette.hu legfrissebb képes 20 receptje jelenik meg.

Recept megtekintése
A recept leírása görgethető. A recept jobb felső sarkában található kosár ikon lenyomásával a recept a kedvencek közé emelhető. Az iPhone-on maximum 10 recept „tárolható”.

Válogatások
Itt találhatóak a legfrissebb receptválogatások. A lista görgethető, kiválasztás után pedig megjelennek a válogatásban szereplő receptek.

Olvasnivalók
A képernyőn a legfrissebb cikkek, blogok olvashatóak. A lista görgethető, a kiválasztott címre kattintva megtekinthető a teljes cikk.


pwd by wp